Trening: Javni nastup u zagovaračkim inicijativama

0

Aktivni gradjani-Bolje društvo: Zagovaranjem  ka saradnji i demokratskom razvoju

18.Sepembra 2020.godine  u Beogradu je predstavnica Force učestvovala na treningu: Javni nastup  u zagovaračkim inicijativama na kom su učesnici imali prilku da  se kroz teoriju i praksu upoznaju sa ključnim tačkama javnog nastupa.

Većina vežbi koncipirana je tako da su svi učesnici bili konstantno uključeni u aktivan praktični rad i time sticali dodatno iskustvo. Takodje kroz niz vežbi  i ponavljanja prezentacija u različitim kontekstima kao i posebne segmente posvećene strateškom razvoju komunikacije  učesnici  su dobili bogat feedback kako od trenera  tako i od  ostalih učesnika/ca na sadžaj samih poruka .

Beogradska otvorena škola (BOŠ) uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj sprovodi projekat “Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju” koji ima za cilj da doprinese jačanju demokratskog društva u Srbiji, utemeljenog na kulturi učešća građana u političkom procesu i doslednoj demokratskoj praksi.

Projekat je trogodišnja inicijativa koju je BOŠ, u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost (BFPE) i Balkanskom istraživačkom mrežom (BIRN) Srbija pokrenuo sa ciljem da unapredi prakse javnog zagovaranja u civilnom društvu, prakse koje zastupaju interese lokalnih zajednica i aktivno uključuju građane u svoj rad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed