Solidarno za prava svih – nastavak radio serijala

0

Već nekoliko meseci u produkciji „Dah provincije“ traje serijla radio emisija koji sadrži  redovni nedeljni pregled slučajeva kršenja građanskih prava po raznim osnovama. Emisija se realizuje kroz direktna uključenja,snimljene razgovore se braniteljima ljudskih prava o konkretnim primerima kršenja prava kroz analizu slučajeva, pregled aktivnosti i preduzetih mera.

Serijal se emituje direktno na adresi https://dahprovincije.rs/ a nakon toga emisije se mogu preslušati na https://www.mixcloud.com/Dah_provincije/

Emisije će biti snimane do kraja juna 2022 godine.

Ovaj serijal emisija je napravljen uz finansijsku pomoć Evropske unije u okviru Programa Solidarno za prava svih – podrška braniteljima ljudskih prava u lokalnim sredinama 2021/2022. koji realizuje tim Solidarno za prava svih.

Za njegovu sadržinu isključivo je odgovoran Forum Civilne Akcije Požega i njegova sadržina nužno ne izražava stavove Evropske unije niti članova tima Solidarno za prava svih.

#EUzaTebe

YUCOM Komitet pravnika za ljudska prava/Lawyers’ Committee for Human Rights Bezbednost.org Udruženje “Narodni parlament” EU u Srbiji

#EUzaTEBE #SolidarnoZaPravaSvih #OdgovornostZaBudućnost

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed