Transparentnost- ključna odlika dobre lokalne samouprave

Projekat ima za cilj unapređenje transparentnosti rada opštinskih uprava i lokalnih preduzeća / ustanova u 6 lokalnih samouprava Zlatiborskog i Moravičkog okruga, kao i osnaživanje organizacija civilnog društva i građana za sprovođenje građanskog nadzora nad radom ovih lokalnih samouprava.

Projekat “Transparentnost- ključna odlika Dobre lokalne samoUprave” partnerski realizujemo sa Centrom za ravnomerni regionalni razvoj CentRiR iz Beograda, uz podršku Fonda za otvoreno društvo.

AKTIVNOSTI PROJEKTA

Analiza primene ZSPIJZ od strane lokalnih organa vlasti i institucija u 6 opština Zlatiborskog i Moravičkog okruga: Bajinoj Bašti, Prijepolju, Gornjem Milanovcu, Čajetini i Lučanima i utvrđivanje ključnih problema i ’’uskih grla’’ koji su pratili dosadašnje sprovođenje ZSPIJZ u ovim opštinama, sa ciljem definisanja konkretnih preporuka i mera kako unaprediti ovu oblast u tim opštinama.

[us_blog columns=”2″ items=”” show_date=”1″ show_author=”” show_categories=”” show_tags=”” show_comments=”1″ show_read_more=”1″ categories=”transparentnost” filter=”” img_size=”us_img_size_2″]
Изборник