PROGRAM KREATIVNA EVROPA ili ZAŠTO JE NAJVAŽNIJA DOBRA IDEJA

1 коментар

U okviru projekta “Demitologizacija EU – Od mita ka podršci i poverenju” organizacija Forca Požega u petak 26. decembra s počekom u 13 sati u Galeriji Kulturnog centra Požega, organizuje prezentaciju programa “Kreativna Evropa”.

Projekat je podržala Kancelarija za Evropske integracije Vlade Republike Srbije.

Dimitrije Tadić i Nina Mihaljinac, predstavnici Deska Kreativna Evropa Srbija, govoriće o programu Kreativna Evropa i svim važnim pitanjima vezanim za konkurisanje:
– koji konkursi postoje i kome su namenjeni;
– kako i gde pronaći partnere;
– koji su prioriteti programa i kako u skladu s njima osmisliti projekat;
– koji su sve projekti dobili podršku i zašto.

Predstavnici Deska Kreativna Evropa pokazaće da je osmišljavanje dobrog projekta mnogo važniji i teži zadatak od samog konkurisanja i administriranja projekta, pa je prezentacija posvećena svim onima koji deluju u polju kulture u Požegi i mestima u okruženju: ustanovama, organizacijama i pojedincima, bez obzira na dosadašnje iskustvo u konkurisanju na evropske programe podrške, i to sa ciljem demistifikacije konkursnih procedura i ohrabrivanja svih zainteresovanih da pronađu partnere i da konkurišu na program Kreativna Evropa.

1 коментар. Leave new

  • Dobra ideja je bitna, ali i najmanji detalj mora profesionalno da se odradi, tako da za pokretanje biznisa treba velika grupa profesionalaca.
    Imamo li mi u Srbiji profesionalce i ako ih imamo gde da ih nađemo i angažujemo? Da li su jeftine usluge profesionalaca? Ukoliko je početno ulaganje veliko onda će ideja propasti.

    Одговори

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник