Predstavljanje usluge Lični pratilac deteta

0

 

Udruženje FORCA Požega je tokom 2020. godine sprovelo niz aktivnosti sa ciljem analize trenutnog stanja i utvrđivanjem mogućnosti unapređenja planiranja i sprovođenja socijalne politike u opštini Požega. Na tim akivnostima zaključili smo da je neophodno uraditi reviziju aktuelne Odluke o pravima i uslugama u socijalnoj zaštiti opštine Požega (važi od 2011. godine, nije u skladu sa zakonskim i drugi aktima, donetim u međuvremenu) i raditi na re-aktiviranju lokalnog Saveta za socijalnu politiku opštine Požega (forimiran skupštinskom odlukom u Požegi 2011.godine.

Da bi ukazali na značaj kvaliteta pružanja  usluga  a shodno tome da uslugu Lični pratilac deteta u Požegi sprovodi Udruženje za CDP Ivanjica,  Utorak 15.9.2020.  u prostorijama FORCA Požega  održana je prezentacija primera pružanja Usluge Ličnog pratioca koju je predstavila  Milica Radovanović Pavlović, diplomirani socijalni radnik, stručni saradnik Društva za CDP Ivanjica.

Aktivnost je  realizovana u okviru projekta “Aktivni građani – Bolje društvo: Zagovaranjem ka saradnji I demokratskom razvoju Srbije koju realizuje BOŠ uz podršku USAID”

.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed