Požeški srednjoškolci u Job Info Centru u Požegi

0

Šta su interesovanja  naših srednjoškolaca i kada je pravo  vreme za  izbor budućeg zanimanja? Na ovaj izbor  mnogo utiču  roditelji svojom vizijom  dobrog i isplativog za svoju decu, škola tokom vaspitno obrazovnog procesa ocenama,  vršnjaci  trendovima  ali i mnoge  druge okolnosti. Na koji način doneti ispravnu odluku  mladima nije ni malo lako. Spoznati svoje sposobnosti može doneti više samopouzdanja i manje  stresa prilikom upisa srednje škole ili  odabira fakulteta.

U Job info centru   naši karijerni savetnici  često mladima  kažu da bi  se postigao uspeh potrebno je imati cilj a  najvažniji  od stepenika ka tom cilju je obrazovanje. Ulaganjem u sopstveno obrazovanje ulažu u budućnost   jer 2/3 svog života čovek provede radeći pa je upravo to jedan od razloga  zašto je profesionalna odluka  ona odluka koja se ne donosi lako i za koju je potrebno vreme.

Grupa učenica Gimnazije „Sveti Sava“  posetila je  Job Info Centar u Požegi i tom prilikom sa našim karijernim savetnicima razgovarale su o mogućnostima daljeg školovanja,  izboru fakulteta, budućih zanimanja ,razvoju veština i analizi svojih interesovanja i sposobnosti .
Prilikom ove posete učenice su popunile Way Fi kviz, i  analizirale Kartice zanimanja.

Usluge u Job Info centru možete dobiti svaki radni dan od 9 do 16 časova.

Karijerni savetnik – Job Info

#znanjemdoposla #neformalnoobrazovanje #jobinfocentarpozega #karijera
#e2e #obrazovanje #forcapozega

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник