Postanite sertifikovani Interpret Europe vodič

0

Pet osoba sa područja Požege i Užica će dobiti priliku da, u okviru projekta prekogranične saradnje „Stare pruge za nova iskustva“, prisustvuju obuci i postanu sertifikovani vodiči po Interpret Europe metodologiji.

Sertifikacijom će vodiči i turistički sektor postati konkurentniji na tržištu. Interpret Europe je evropska platforma za saradnju i razmenu, posebno fokusirana na istraživanje i obrazovanje. Članovi mogu biti osobe, organizacije i biznisi iz sektora turizma i kulturnog nasleđa koji rade ili planiraju raditi kao interpretatori kulturne baštine.

Kroz obuku će polaznici steći veštine stvaranja dubljih veza između publike i predmeta ili lokaliteta kroz vrlo konkretne metode. Obuka nije teoretska nego se fokusira na razvoj veština interpretiranja. Kako bi, nakon obuke, polaznik postao sertifikovani vodič organizacije Interpret Europe i dobio sertifikat, potrebno je da pokaže svoja novostečena znanja kroz izvođenje interpretativnog govora.

Obuka će se održati od 04. do 08. marta 2024. godine u Tuzli. Sve troškove obuke (smeštaj, materijal, osveženje, obroci, prevoz) i sertifikovanja za polaznike će snositi projekat. Obuke provodi IE licencirana trenerica. Obuka se izvodi na našem jeziku.

Dodatne informacije i izražavanje interesa možete izvršiti do 20.02.2024 godine na email office@forca.rs ili broj telefona 064/612-89-53.

Za izražavanje interesa je dovoljno uemailu navesti osnovne informacije o sebi i razlog zašto želite postati Interpret Europe vodič.

Sve osobe koje izraze interes će biti kontaktirane radi popune prijavnog obrasca.

Broj kandidata je ograničen zbog kvaliteta obuke i rada sa kandidatima.

Projekt prekogranične saradnje „Stare pruge za nova iskustva“ finansira Evropska unija u sklopu programa prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Srbija. Projekt zajednički provode opština Banovići i LINK poduzetnički centar Mostar u saradnji sa BIPS Beograd i FORCA Požega.

#prekogranicnasaradnjabosnaihercegovimasrbija    #bips    #forca25    #pozega    #starepruge    #muzej

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed