Podrška u izradi CV

0

CV kao predmet   diskusije među  savetnicima za karijeru, zaposlenima u sektoru ljudskih resursa  i drugim stručnjacima koji se bave zapošljavanjem. Da li treba navesti hobije ili ne, koji font treba koristiti, koji format CV-ja staviti? Među svim tim dilemama, ima jedna koja se najčešće javlja kod svih ljudi koji su u potrazi za poslom: koliko strana treba da ima moj CV? Kolika treba da bude dužina mog CV-ja? Da li da stavim fotografiju i kako da popunim prostor ako  neko vreme nisam bio zaposlen ili kako da  na jednu stranu stane sve što sam postigao/la do sada?

Zamislite, treba da zaposlite nekoga u svom timu i , pregledate CV-jeve i naletite na jedan na četiri strane. Ko će to da čita, zar ne?  Možda ste zauzeti poslom koji vam oduzima većinu vremena i ne daje vam vremena da napravite svoj CV i kako vam mi možemo u tome pomoći_
– Nemate CV ili se mučite da shvatite koje tačno informacije treba navesti u njemu?

Naš tim zadužen za karijerno vođenje i savetovanje pomaže građanima i građankama u izradi CV i motivacionih pisama, posreduju i povezuju poslodavce i zainteresovane za pronalazak posla, promenu aktuelnog posla i napredovanje u karijeri.

Usluge u Job Info centru možete dobiti svaki radni dan od 9 do 16 časova.

#znanjemdoposla #neformalnoobrazovanje #jobinfocentarpozega #karijera#education2employment #obrazovanje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed