Nova usluga za novo doba!

0

FORCA u saradnji sa Društvom za cerebralnu i dečiju paralizu iz Požege relizuje kampanju čiji je cilj uvođenje usluge dnevnog boravka za osobe sa invaliditetom i smetnjama u razvoju starijim od 18 godina u opštini Požega.

Predstavnice Društva za cerebralnu i dečiju paralizu iz Požege, u saradnji sa lokalnim organizacijama, ustanovama i institucijama , uz podršku Force, pokrenule su kampanju Javnog zagovaranja za usvajanje Odluke o otvaranju Kluba za osobe sa invaliditetom izrade plana za pružanje ove usluge u Požegi.

Kampanja će se sastojati od više aktivnosti – analiza odnosa politike i moći, koji su neophondi koraci u procesu javnog zagovaranja za konkretnu kampanju.Tokom ove kampanje kreiriaće se posebne poruke i sadržaji , vezani za promociju konkretne usluge.

Kampanja će trajati nekoliko meseci tokom 2023 godine..

Projekat “Nova odluka za novu uslugu !” realizuje se u okviru programa podrške javnom zagovaranju #PokretPolet, koji Trag fondacija sprovodi uz finansijsku podršku Evropske unije, u partnerstvu sa Centrom za socijalnu politiku i u saradnji sa Koalicijom za razvoj solidarne ekonomije -KoRSE. .

Za sadržinu ove objave isključivo je odgovorna FORCA Požega i ta sadržina nipošto ne izražava zvanične stavove Evropske unije

.#EUzaTEBE

@eusrbija @tragfondacija @center.social.policy Centar za socijalnu politiku. @koalicijakorse Koalicija za razvoj solidarne ekonomije

@forcapozega @osipozega

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed