JAVNI POZIV ZA FOTO CHALLENGE “RECI SLIKOM”

0

U okviru projekta “Mi znamo kako – pridruži nam se “ koji realizuju Kancelarija za mlade iz Loznice i Užica i Udruženje građana Forca iz Požege , Kancelarija za mlade raspisuje javni poziv za foto challenge “Reci slikom”.

– Pravo na učešće imaju svi fotografi I ljubitelji fotografije
– Rok za prijavu je 16.09.2014. godine
– Nakon isteka ovog roka, prijavljeni učesnici će dobiti izazov da raličite pozitivne, afirmativne i motivacione poruke predstave fotografijama.
– Učesnici će imati rok od 7 dana da na mejl kzm.loznica@yahoo.com dostave svoje fotografije koje mogu biti u coloru ili crno-bele.
– Kada sve fotografije pristignu na naš mejl biće organizovano javno glasanje za najbolju fotografiju putem fejsbuk stranice Kancelarije za mlade , koje će se održati u dva kruga. U okviru prvog kruga glasaće se 5 dana i posetioci fejsbuk stranice izabraće četvoro finalista. Pored njih Kancelarija za mlade će izabrati još jednog finalistu. Zatim će se održati finalno glasanje koje će trajati 5 dana kada će biti izabran pobednik foto challenga.
– Pobedik foto challenga, kao nagradu,dobija večeru za dve osobe .
– Svaki korisnik može da dodeli najviše 3 glasa u toku svakog kruga glasanja.
– Sve fotografije moraju biti autorske odn. učesnici moraju biti autori tih fotografija.
– Postavljanje komentara i diskusija dozvoljeni su tokom trajanja glasanja , ukoliko su u granicama pristojnosti i ne vređaju na rasnoj, verskoj , nacionalnoj, polnoj ili bilo kojoj drugoj diskriminišućoj osnovi.
– Po završetku foto challenga biće montiran film , koji će prikazivati autorske fotografije sa ispisanim porukama . Film će biti objavljen na fejsbuk grupi i stranici Kancelarije za mlade, kojim ćemo naš grad predstaviti kao grad dobrih poruka.
– Dostavljanjem fotografije, vlasnik fotografije saglasan je da Omladinski centar može slobodno da raspolaže dostavljenim materijalom (može slobodno, bez novčane nadoknade vlasniku fotografije, da publikuje, štampa i koristi fotografiju u elektronskoj formi), ali uz obavezu da prilikom korišćenja navede ime vlasnika fotografije.
– Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mejl mirjanateodorovic@yahoo.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed