Forca realizuje institucionalni grant-podrška za razvoj organizacije

0

 

Početkom oktobra FORCA je jedna od 30 organizacija koja je od programa  „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT” za rad i razvoj aktivnosti ali i povećanjhe kapaciteta organzacije za delovanje u lokalnoj zajednici.

„Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT” je projekat Vlade Švajcarske čiji je cilj aktivno građansko društvo u kome građani više učestvuju u procesu donošenja odluka, naročito na lokalnom nivou. ACT sprovode dve nevladine organizacije: Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative. #ACTprojekat čine 3 stuba: 1. grantovi; 2. izgradnja i jačanje kapaciteta; 3. jačanje uporišta u zajednici. Prva faza projekta realizovaće se od 1. oktobra 2019. godine do 30. septembra 2023. godine.

Projekat “Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT“ finansira Vlada Švajcarske, kroz Švajcarsku agenciju za razvoj i saradnju (SDC), a sprovode švajcarska nevladina organizacijaHELVETAS Swiss Intercooperation i Udruženje građana za demokratiju i građansko obrazovanje „Građanske inicijative“.

https://www.facebook.com/forcapozega/photos/a.313753995373127/3477953548953140/

#ACTprojekat

#AKTivniGradjani  #AKTivneZajednice

@ACTprojekat @gradjanske

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed