Evaluacija Nacionalne strategije za mlade

0

Ova anketa je namenjena učesnicima okruglih stolova koji su organizovani u sklopu procesa izrade nove Nacionalne strategije za mlade Republike Srbije. Svrha ankete je dobijanje opšteg utiska o stepenu ispunjenosti ciljeva i uticaja Nacionalne strategije za mlade, usvojene 2008. godine i Akcionog plana za njeno sprovođenje u periodu 2009-2014.

Za popunjavanje ove ankete biće Vam potrebno oko 45 minuta, u zavisnosti od toga koliko pažnje želite da posvetite odgovaranju na otvorena pitanja. U prvom delu ankete bićete upitani da pružite određene informacije o sebi, a u drugom delu ankete bićete upitani da ocenite implementaciju Nacionalne strategije za mlade tj pratećeg Akcionog plana. Ova anketa se zatvara 24.10.2014 u 17h, nakon čega više neće postojati mogućnost da se unose odgovori.

Partneri u sprovođenju evaluacije – Populacioni fond UN (UNFPA) i Ministarstvo omladine i sporta, žele da osiguraju informisanu saglasnost svih ispitanika/ca u ovoj anketi. Evaluatorski tim je iz tih razloga prilagodio ovu anketu standardima i normama sistema UN.

Ove norme i standardi podrazumevaju poštovanje poverljivosti informacija, i osiguranje da svaka osetljiva informacija koju ćete pružiti za potrebe ovog istraživanja neće biti otkrivena. OVA ANKETA JE ANONIMNA. Informacije koje pružite neće biti podeljene ni sa kim van evaluatorskog tima, osim u slučajevima prevare ili krivotvorenja. Nijedan Vaš odgovor iz ove ankete se neće pojaviti kao citat u završnom izveštaju evaluacije. Ove norme i standardi podrazumevaju zaštitu podataka i nakon završetka procesa, pa će tako svi podaci biti skladišteni i čuvani od strane Populacionog fonda UN.

UNFPA i Ministarstvo omladine i sporta su zainteresovani za evaluaciju koja će iskreno i objektivno razmotriti sve jake i slabe strane Nacionalne strategije za mlade. Iz ovih razloga, mi ćemo veoma ceniti Vaše ušešće i pomoć koji će doprineti odgovornosti evaluatorskog tima da sprovede evaluaciju koja je nezavisna, nepristrasna i tačna.

KLIKNI OVDE ZA EVALUACIJU STRATEGIJE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed