Erasmus + Info dan u Požegi

0

logotipi

POZIV ZA UČEŠĆE NA INFORMATIVNOM DANU

U ZLATIBORSKOM I MORAVIČKOM OKRUGU O

PROGRAMU ERAZMUS+: MLADI U AKCIJI EVROPSKE UNIJE

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na informativnom danu o programu Erazmus+: Mladi u akciji Evropske unije koji će biti održan u četvrtak 11. decembra 2014. godine u Požegi.

Info-dan organizuju Forum civilne akcije FORCA i Grupa “Hajde da…” Kontakt tačka za Erazmus+: Mladi u akciji uz podršku Kancelarije za evropske integracije, Salto Resurs centra za jugoistočnu Evropu i Erazmus+ programa.

Na skupu će biti predstavljeni otvoreni konkursi u 2015. godini za delove programa Erazmus+: Mladi u akciji koji podržava mobilnost mladih i mobilnost omladinskih radnika. Posebna pažnja biće posvećena načinima na koje organizacije, KzM i institucije iz Srbije mogu da učestvuju i apliciraju za projekte omladinskih razmena, Evropskog volonterskog servisa i treninga. Više informacija o Programu Erazmus+ na ovom LINKU.

Na informativni dan su pozvani predstavnici/ce omladinskih organizacija, organizacija koje se bave mladima, lokalnih i regionalnih kancelarija za mlade koji su locirani na teritoriji Zlatiborskog i Moravičkog okruga.

Molimo Vas da registracioni formular popunite najkasnije do 8. decembra 2014 godine do 23:59 časova.

Samo odabrani učesnici biće kontaktirani. Broj učesnika je ograničen na 30.

Informativni dan će biti održan u prostorijama Foruma civilne akcije FORCA, Knjaza Miloša 8, Požega. (Kliknuti za prikaz mape) Prostor je u potpunosti dostupan osobama sa invaliditetom.

Napomena: Učesnici sami snose svoje putne troškove, dok će organizatori pokriti troškove treninga i ručka za učesnike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed