CAZAS realizovao i drugi nacionalni OnACT trening

0

Naše kolege iz organizacije CAZASorganizovale su trening OnACT  za mlade o inovativnim online alatima za kreiranje multimedijalnog sadržaja i sprovođenje kampanja promocije i javnog zagovaranja. Trening je održan u Budvi u hotelu Residence od 17-19. marta 2017, a pored Sanje Šišović iz CAZASa, trener je bio i naš Goran Jordović.

#OnACT program ima za cilj da jača kapacitete mladih kroz mapiranje i razvoj inovativnih alata. 20 mladih aktivista stekli su znanja o servisima i online alatima namenjenim mladima, kao i njihovoj primeni u oblasti zdravlja, ljudskih prava i promocije aktivizma među mladima.

Programom je u prvoj fazi sprovedeno obučavanje edukatora/ki za sprovođenje #OnACT programa i alata koje on promoviše, da bi se nakon toga veštine svakog edukatora/ke dodatno unapredile kroz sprovođenje radionica u njihovim lokalnim zajednicama.

Polaznici/ce treninga su imali priliku da nauče o korišćenju interneta, društvenih medija i mreža u cilju edukacije, promocije, zagovaranja i vidljivosti kao i više o dostupnim besplatnim online alatima za kreiranje multimedijalnog sadržaja i sprovođenju kampanja promocije i javnog zagovaranja.

[us_gallery ids=”5544,5543,5542,5541,5540,5539,5538,5537,5535,5534″ columns=”5″]

Pogledajte i fotografije na Facebooku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник