Dnevni boravak za osobe sa invaliditetom i smetnjama u razvoju u Požegi

0

FORCA u saradnji sa Osi Pozega relizuje kampanju čiji je cilj uvođenje usluge dnevnog boravka za osobe sa invaliditetom i smetnjama u razvoju starijim od 18 godina u opštini Požega.

Krajem 2022 i tokom 2023 godine organizovaćemo više aktivnosti u cilju promocije ove ideje. Naredni korak biće licenciranje ovog udruženja za pružanje usluge, a do tada, prvi korak u kampanji kreće sutra!

Naše sjajne devojke iz Kksloga MayaConsulting sutra igraju derbi protv Art basketa i želimo da im se pridužimo i zajednički pobedimo!

Vidimo se sutra od 17.30 u Hali u Požegi na derbi utakmici da podržimo naše devojke i obojimo halu u plavo – bele boje!!!

Dođite u Halu!

Projekat (naziv vašeg projekta) realizuje se u okviru programa podrške javnom zagovaranju #PokretPolet, koji Trag fondacija sprovodi uz finansijsku podršku Evropske unije, u partnerstvu sa Centrom za socijalnu politiku i u saradnji sa Koalicijom za razvoj solidarne ekonomije – KoRSE. Za sadržinu ovog materijala isključivo je odgovorna FORCA Požega i ta sadržina nipošto ne izražava zvanične stavove Evropske unije.#EUzaTEBE.

#PokretPolet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed