O socijalnoj politici u Požegi kroz video podcast

0

Nakon što je pokrenuta radio produkcija, u saradnji sa Radio Požegom, FORCA je pokrenula i video podcast produkciju Nova socijalna politika Požege.

Ideja je da se u narednom periodu na inovativan način gledaocima i građanima predstave aktulenosti u vezi sa inicijativom za izmenu socijalne politike u Požegi, a nakon toga da se redovno prati rad na unapređenju i sprovođenju akata.

U prvoj epizodi podcasta gostovao je Mijodrag Bogićević, rukovodilac službe za palijativno zbrinjavanje organizacije Belhospice i tom prilikom predstavio je rad ove organizacije, govorio o uslugama socijalne zaštite koju pruža Belhopsice i predstavio brošuru Zbrinjavanje do poslednjeg daha – Saveti za porodicu obolelog od neizlečive bolesti.

Ovom prilikom Belhospice je donirao udruženjima i ustanovama iz Požege određene količine pelena za odrasle, zaštitnih maski i higijenskih rukavica koje će Forca do kraja nedelje proslediti krajnjim korisnicima preko mreže saradnika, različitih institucija i organizacija civilnog društva.

Snimak podcasta biće objavljen na YouTube kanalu Forca Požega OVDE. Ove aktivnosti deo su intezivne kampanje Nikad nije kasno/rano za novu socijalnu politiku kojom će Forca ozvaničiti inicijativu za usvajanje nove Odluke o pravima i uslugama u socijalnoj zaštiti opštine Požega.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed

Изборник