Mladost je u POŽEGI!

0

Forca i Academica te pozivaju na radionicu “Mladost je u gradu” koja se realizuje u okviru projekta  E761 susretanja/convergence.  Radionica će biti održana 30. januara u prostorijama Force, od 11-14h (vreme je još uvek okvirno)

U okviru projekta E761 Susretanja, Academica i Forca otpočele su od 15. januara seriju radionica u gradovima zapadne Srbije. Radionice su posvećene mladima u kreativnom sektoru i aktivistima omladinskih organizacija iz gradova Prijepolje, Užice, Požega, Loznica, Šabac i Valjevo. Prva od radionica održana je u Prijepolju, a do kraja januara predviđeno je da se prvi krug radionica održi u svim gradovima projekta. Sa mladima razgovaramo o strateškim mogućnostima za povezivanje, profesionalni razvoj i fleksibilno zapošljavanje u kreativnom sektoru. Prva radionica otvorila je teme senzibilisanja za rad u kreativnom sektoru – prepoznavanjem kroz samih mladih šta rade, šta nude drugima i lokalnoj zajednice, šta su glavne prepreke za njihov profesionalni razvoj i kome i kako bi trebalo da se obrate za podršku.

[igallery id=”902″]

Nakon ove prve serije radionica, mladi će odrediti prvi strateški horizont kome bi mogli da teže, a onda će uz pomoć projektnog tima postaviti ciljeve i razraditi operativni plan za jednu lokalnu akciju zagovaranja.

Paralelne aktivnosti u BH gradovima (Tuzla, Bijeljina, Foča, Srebrenica, Goražde) sprovodi partnerska organizacija iz Sarajeva.

 

[formcraft id=’3′]

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Fill out this field
Fill out this field
Молимо вас да унесете ваљану адресу е-поште.
You need to agree with the terms to proceed